DESIGNET TIL SJOV OG BALLADE

Suunniteltu hauskanpitoonjopo-navnet er den finske forkortelse af to ord, som betyder EN CYKEL FOR ALLE. I dag er jopo den mest solgte cykel-model i Finland og populariteten vokser år for år. Det er der mange grunde til, men en af de vigtigste er et afslappet og tiltalende DESIGN, DER FÅR DIG TIL AT SMILE.

Finsk håndværk

made_in_finlandjopo produceres I FINLAND, på Helkamas cykelfabrik i Hanko. Cyklens stel er en svejset stålramme, der for størstedelen er lavet i hånden og som holder til selv det hårdeste brug. Cyklens funktionalitet og stilfulde ydre understreges af de GENNEMFØRTE DETALJER.

SIDEN 1965

jopon_runkoHelkama lancerede jopo i 1965. Cyklens afslappede stil gjorde den hurtigt til en sikker vinder blandt finnerne. I dag kender hele Norden og store dele af Centraleuropa til den UNIKKE FINSKE CYKEL.

VÆLG DIN FARVE!

jopon_runkoHvis jopo skulle beskrives med et ord, ville det være FARVERIG. Den oprindelige farvepalet er blevet udvidet med årene og hvert år tilføjer vi nye jopo-farver. Det glade udseende opnås ved en pulvermalingsteknik, som er både HOLDBAR OG MILJØVENLIG.

NORDENS MEST SOLGTE CYKELMODEL

jopon_runkojopo passer både til unge og gamle, kvinder og mænd. Udover den klassiske 24” jopo-model, er der kommet flere størrelser til. Nordens mest populære cykel er solgt i mere end 350.000 STK!

Helkama Velox Santalantie 22, 10960 Hanko, Finland tel: +358 19 28 061